DK / EN

VIKAN

Gammel reklame fra Vikan (Egnsarkivet)

Om Vikan

Vissing Fonden har sine rødder i børsteindustrien og er i høj grad fortsat aktiv i denne industri. Fonden ejer 90% af virksomheden Vikan A/S.

Vikan, som har hovedsæde i Danmark, er verdens førende leverandør af højhygiejniske rengøringsrekvisitter til fødevareindustrien og andre hygiejnefølsomme miljøer.

Med virksomhedens 125 års erfaring er der opbygget branchens største vidensbank om hygiejne og tilhørende lovgivning. Den bliver brugt til at videreudvikle verdens mest effektive professionelle rengøringsrekvisitter og markedets bedste rådgivende serviceydelser. Alt sammen for at sikre, at Vikans kunder kan levere alle de produkter, de fremstiller, med stolthed og ro i sindet

Med udgangspunkt i kundernes behov og myndighedernes krav udvikler, producerer og sælger Vikan et bredt og dybt sortiment af rengøringsløsninger, der primært henvender sig til fødevareindustrien, køkkener og restauranter, sundhedssektoren, institutioner og fritid, butikker og supermarkeder, samt transportsektoren.

Vikan er baseret på stærke værdier, der handler om: Integritet, Omhu, Nytænkning og Drive. Læs mere om Vikan

Se mere om Vikans 125 års historie: 125 Anniversary Page (vikan.com) og 125 years anniversary – History wall (ipaper.io)