DK / EN

PRESSEMEDDELSE

Yderligere oplysninger

Hans-Henrik Eriksen, bestyrelsesformand i Vissing Fonden.

Tlf.: 20 60 79 81
Mail: eriksenhanshenrik@gmail.com

November 2023

Fond bag Vikan i Skive lægger julegaver under træet

Vissing Fonden, som ejer virksomheden Vikan i Skive, giver julehjælp til to lokale organisationer, som dermed får mulighed for at dele julegaver ud til ca. 150 børn og unge. Gaverne er til lokale børn og unge, som kommer fra hjem, hvor økonomien er stram.

Bizz Up og Jespers Jul fra Skive får for andet år i træk en økonomisk håndsrækning fra Vissing Fonden, som ejer Vilkan i Skive. Hermed bliver julen forsødet for ca. 150 børn i Skive-området.

Bizz Up samarbejder med Sundhedsplejen, Familiehuset, Ungdomsskolen Skive samt Job&Uddannelse i Skive kommune for at sikre, at gaverne havner hos de mest trængende. Bizz Up har et mål i 2023 om at kunne give gaver til 500 børn eller unge.

”Julehjælp fra Vissing Fonden rækker til gaver til 96 børn og unge fra økonomisk udsatte familier i Skive Kommune. Det gør virkelig en forskel,” siger Camilla Sevelsted fra organisationen Bizz Up i Skive.

Camilla Sevelsted oplever, at der er rigtig mange familier, som har svært ved at få deres økonomi til at hænge sammen og derfor har brug for en håndsrækning til børnenes julegaver.

Det samme gør Jesper Elbæk, som står bag Jespers Jul, der for 11. år i træk deler julegaver ud. Han er derfor også glad for, at Vissing Fonden har ydet en støtte, som kan række til julegaver til mange børn og en julepose til familierne, der søger. Familier kan søge julehjælp ved ham via hans Facebookside Jespers Jul frem til 3. december.

Medarbejdere fra Vikan i Skive har sagt ja til at hjælpe organisationerne med at pakke de mange gaver ind.

Rebecca Gundestrup Mortensen fra Vikan stillede forleden op sammen med to kolleger for at pakke gaver ind hos Kære Børn og Kids Cool shop på Viborgvej i Skive.

”Det er en stor fornøjelse at hjælpe med gaverne og vide, at der er en masse børn og unge, som bliver rigtig glade for at pakke en ekstra julegave op. Det er en god tanke, man godt kan lune sig ved,” siger Rebecca Gundestrup Mortensen.

I Vissing Fonden siger bestyrelsesformand Hans-Henrik Eriksen om støtten til julegaver i Skive: ”Fondens formål er bl.a. at støtte børn og unge med vanskelige livsvilkår, så julegavehjælpen passer rigtig godt til vores formål. Desuden er det en særlig glæde at støtte i familier i Skiveområdet, hvor Vikan jo har sine rødder og har haft virksomhed gennem 125 år. Støtte til julegaver ligger tæt på ønsket fra Vissing familien, som engang ejede virksomheden, og det gør en positiv fordel for medarbejderne i dag i Vikan.”

Foto: Medarbejdere fra Vikan som gav en hånd med, da der skulle pakkes gaver ind. Fra venstre Rebecca Gundestrup Mortensen, Heidi Damgård Mortensen og Mette Aakjær Ladefoged.