DK / EN

ENERGIFORSKNING

Energi og iværksætteri

Vissing Fonden er blevet hovedsponsor for Venture Cup Denmark, som arbejder med iværksætteri på tværs af de danske universiteter.

”Med støtte fra Vissing Fonden kan vi styrke indsatsen for iværksætteri og sætte særligt spot på energi-fokuserede startups. Vi glæder os til samarbejdet,” fortæller Morten Uglevig Andersen, CEO, Venture Cup Denmark.

Venture Cup Denmark er en non-profit forening på tværs af de danske universiteter, som årligt arrangerer og afholder nationale konkurrencer og andre understøttende aktiviteter. Målet er at fremme vækstbaseret entreprenørskab og kommercialisering af forskningsresultater i Danmark.

”Gennem hovedsponsoratet med Venture Cup Denmark får vi mulighed for at fremme et af Fondens støtteområder, nemlig forskning i bæredygtig energi. Samtidig er vi med til at understøtte startups – særligt inden for energiområdet. Det er vigtigt for iværksætterne at mærke opbakning udefra, og det er vigtigt for os, da de jo er pionererne inden for fremtidens energiudvikling,” siger Hans-Henrik Eriksen, formand for bestyrelsen i Vissing Fonden.